Friday, 29 July 2011

hari yang tersangatsangat sebuk~ *part 2




Assalamualaikum sume!
hiks!
kali neh update entry sambil shuffle..
bukak lagu kuatkuat kat dalam umah..
gempak kannn?
dah cam clubbing tauuu!
hahaha..
saia tau!saia tau!


ehhh!
kali neh nak update sambungan entry yang sengalsengal ubi ..
ohhh~
entry neh sempena projek sem 3 kiteorang tauuu..
besh sangatsangat ngan korunk..
dulu lyfe saia tak sebesh cam neh..
meh tengok meh!



neh kolej saia :)


ngan casey

lecturer saia tauuu

cenx!
ohhh~
cam terencat jep tengok die neh :p

paparazi always f0llows us..

paling SUKE piXca neh!
thanks guy f0e make me hepy tats day :)

neh lah classmate saia sume..



thanks korunk yang rapat ngan saia..
especially naddy , casey , nana , eqmal hafiz a.k.a cenx , amirul a.k.a uncle yap 





oke,bye!

Saturday, 23 July 2011

webbie~






Assalamualaikum!
hiks!
update belog sambil tunggu abang sedara saia yang tersayang   *chey!ayat lahh tu..
esok abang die nak kawin
geram pun ade..
janji nak amik pukul 5..
tengok sekarang dah pukul bape?   *hamsap punye orang tua!
ehhhh?
ke die pegi dating dulu ngan awek die?  =.="
tape kau ude,aku ingat!  :D



ohhhh~
biar lah die..
berbalik pade tajuk entry saia petang neh..
saje je nak tepek piXca webbie..
hahaha..
meh tengok meh..
saia tak shantek pun..
sh0mey punnn tak..
biasebiase je...




seee..
saia tak shantek kannn?


saia amey!
awak lak?


mate saia b0olat!
s0oo?




* saia suke munge sakura sebab munge sakura wane pinkkkk~





oke,bye!

hari yang tersangatsangat sebuk~ *part 1




Assalamualaikum sume!
ohhh~sehat tak?
kalau tak sehat please lah jumpe d0ktor..
baruuu sampai london johor..
syahduuu kan munyik nye..
eheh..



bas saia pukul 7.3o  malam tadi   *lambat kan? =.="
its oke lah..
asalkan saia balik..
back t0o da topic entry kali neh..
sal ph0tosh0ots kat college..
hiks!
tapi neh baruuu part 1 oke?
nanti saia update lagi..
saia suke snapsnap pixca..


meh tengok meh ;



me~


wif naddy


wif her again :)



5 of us :)


ground floor segi college :)


chess! =.="


snap again anddd again :)



seeee!
shantek kannnn susunan neh?
ohh~
saia PALING tinggi    * :D



* perasaan saia serabot sekarang neh
sumpa haty saia k0song :'(










oke,bye!

Monday, 18 July 2011

stayback? =.="





Assalamualaikum sume!
ari neh m0od nak update macam suamsuam sajep..
nak tau nape?
mehmeh..
saia nak st0ry sikit..



tersebut lah kisahhhhh...   *bace dengan alunan yang betul oke?
isk..isk..isk..
petang tadi mase kat kelas..
lecturer saia mengamuk..   *asal?
garagara ramai yang tak datang kelas mase ari jumaat minggu lepas..   *termasuk lah saia sekali  =.=
seram dengar die marahmarah   *rase cam nak nyorok bawah meja je tau



at the end of class kannnn..
lecturer ouh bagi denda  =.="
s0k saia kena stayback kat college sampai pukul 6 petang  *salu kelas abis pukul 4.30
so dah nampak lah bape lame saia kene denda  *tak suke T_T
tapetape!
len kali saia tak wat lagi 



reaksi ketika lecturer cakap kena stayback sampai pukul 6 petang  *co0l kannn :DD



*esok mase stayback kalau saia ade m0od saia update lagi lahhh keadaan mase kena denda tuuu..





oke,bye!

Saturday, 16 July 2011

kueh raye!kueh raye! *haaaa..semput




Assalamualaikum sume!
hiks!
perut lapar   *padahal tadi dah mam =.="
sabar ehhh perut..
kejap lah kite mam..
tunggu abis update entry dulu..


back to da entry topic..
bile sebut sal kueh raye..
macammacam yang terbayang..   *terbayang almond london =.=
haish!cukupcukup..
kali neh nak tolong p0mote 1 link kat faceb0ok..
die jual kueh raye..
kalau berminat klik Qasrina c0okies raya


meh tengok sikit kueh yang die jual ;


name kueh neh ; Farmbozen kenari
biskut di bawah, di tengah ade jem strawberi/blueberi/nenas.
kat atas lak ade kerak meringue anddd di tabur dengan hirisan badam..
memang sangatsangat sedap!
2 thumbs up!


name kueh neh ; zomania c0okies
biskut yang disaluti badam rangup dan di celup penuh coklat..
biskut ala-ala 'ferero rocher'


name kueh neh ; almond london   *kueh feberet saia neh :)
biskut berisi badam rangup di saluti coklat yang lazat dan ditaburi badam cincang. 


untuk pertanyaan lebih lanjut..
klik kat link atas tu yeah  :)




oke,bye!

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS - PART 2 anddd Mr. Popper's Penguins






Assalamualaikum!
camat pagi kawankawan!
hiks..
ohh~
ari neh tade kelas..
ari yang sangatsangat besh untuk tido..



mate saia dah cam panda dah..  *sebab? =.=
tido lambat, editedit belog neh haa!
semalam tengok mawi movie..
bukan 1 tapiii 2..
hiks!
mulemule tengok Mr. Popper's Penguins..
siyes besh..
sebab penguinpenguin ouh ha..
meh tengok piXca penguinpenguin tu..



jim carrey a.k.a mr. popper
seeee..
sangatsangat sh0mey bile penguinpenguin ouh tido share katil
andd ade yang tido nyenyak sangatsangat sampai jatuh katil 


tyme neh penguinpenguin ouh sume jugetjuget..
eeei!
lagi lah sh0mey..


after dah abis tengok cite penguin tu..
tengok cite harry potter and the deathly hallows lak..
mulemule tengok saia asik menguap jep..
mate pun dah mule sepet..  *mo0d ngantuk :p


tapiii tu kejap je lahhh..
pastu mate dah b0olat balik :)
sambil mengunyah p0pcorn andd waffle ch0cholate plus butter   *laparlapar =.="
meh tengok piXca c harry neh..




tyme neh nk amik cawan pe ntah..
saia lupe..
barangbarang kat c tu kalau jatuh sume jadik bergandaganda



tyme neh lak,harry potter ngah fightfight

ohhhh~
tengok movie pun tak lupe nak snapsnap piXca..
take a l0ok :)


saia suke pelangi  *shawl pun wane wani kannn


saia tauuu saia tak shantek..
tapiii saia sayang diri saia
mode ; spek bedah  *feberet tauu


saia suke simplesimple, tak suke complicated neh!



casey a.k.a rumate saia



nah~
snap ngan spek bedah gak :)


* rumate saia lagiii sorang dah balik dulu sebab nak cepat..







oke,bye!

Friday, 15 July 2011

saia single,saia okie :)




Assalamualaikum!
hiks!
rinduuu nak wat entry kat belog..
andddd at last!
saia wat belog baruuuu..
mane belog lame?
belog lame still de lagi, just saia dah tak leh nak login lagi..
asal wey?
herm..



biase lah..
bile password saia kene tukar ngan s0meone..
tapetape!
sentap~
ehhh?
saia still stalker belog lame saia..
background still same..
laguuu je yang len..



back t0o da t0pic entry..
saia single saia okie..

*thx pade awak yang dah berjaye wat saia merana   =.="



nah~
tengok je lah pixca neh..




saia hepy ngan lyfe saia :)



amoiii with heels





oke,bye!