Monday, 18 July 2011

stayback? =.="





Assalamualaikum sume!
ari neh m0od nak update macam suamsuam sajep..
nak tau nape?
mehmeh..
saia nak st0ry sikit..



tersebut lah kisahhhhh...   *bace dengan alunan yang betul oke?
isk..isk..isk..
petang tadi mase kat kelas..
lecturer saia mengamuk..   *asal?
garagara ramai yang tak datang kelas mase ari jumaat minggu lepas..   *termasuk lah saia sekali  =.=
seram dengar die marahmarah   *rase cam nak nyorok bawah meja je tau



at the end of class kannnn..
lecturer ouh bagi denda  =.="
s0k saia kena stayback kat college sampai pukul 6 petang  *salu kelas abis pukul 4.30
so dah nampak lah bape lame saia kene denda  *tak suke T_T
tapetape!
len kali saia tak wat lagi 



reaksi ketika lecturer cakap kena stayback sampai pukul 6 petang  *co0l kannn :DD



*esok mase stayback kalau saia ade m0od saia update lagi lahhh keadaan mase kena denda tuuu..





oke,bye!

1 comment:

  1. http://nsazianazainspacein.blogspot.com/p/bloggers.html
    followed u. lets join my bloglist ;)

    ReplyDelete