Wednesday, 31 August 2011

snapsnap rayeee pertama!






Assalamualaikum sumeee!
camat hariii rayeee semua!
raye raye gakk..
jangan men mercun tauuu!
kang ade yang hilang jariii lahh..
hilang tangan lahhh..
s0o jangan men mercun tau!    *jeles sebab tak dapat men mercun T_T



oke oke!
berbalik pade tajuk yang kat atas tu haaa!
semalam punye cite..
baruu hari neh nak update?   *lantakk lah!belog saia   =.=
fine fine!
semalam pegi rayeee kat ruma at0k saia!
kat jalan KLUANG..
meh tengok meh ;



sampaisampai sajeee terus snap :)


ngan adek saia!   *asal die lagi tinggi hah? =.="


ngan anak pak cik saia!
ohhh~die maluu nak posingposing..
tape!biar saia sajeee p0sing :p


tak ready lagii adek dah snap
*thanks lahhh adek,kakak suke =.="


dah nak balik..
ehh?jangan ingat saia tatau drive okie..
:)



penat taiptaip..
hahaha..
esok sambung lagiii oke?






oke,bye!

Sunday, 28 August 2011

saia dannnn dia :)





Assalamualaikum!!
ohhhh~
tade nak update berjelajela..
simple simple sajeee
tadi tade nak buad pape kannn..



so saia webbie ngan adek saia..
adek yang mane?
hyep!hyep!
adek saia sorang sajeee lahhh..



tanak cite panjangpanjang..
let the pictures tell everything..
common bebeh! :)




tepuk amaiamai
hihi

pipi kembung :)

lovelovelove
*duadua nak pakai spek pun bole~

saia cekguuu betty..
awak?

masingmasing sengal
*betul tak adek?

adek ; muncungmuncung!
munge munge ; eeee!

adek ; hiyarkkkkk!
munge munge ; grrrRrrrrr!

peace yooo!

munge munge ; kacing gigi ke dek?
adek ; urghhhh~




*next tyme kite webbie lagiii ehhh adik :DD







oke,bye!

Thursday, 25 August 2011

dirimu yang kusayangi~








Assalamualaikum!
nak update simple sajeee..
hari neh genap setahun mama meninggal dunia..
yeee!
setahun ye kawankawan..
anddd sangatsangatsangat susa untuk saia hadapi..




i wish mama with me rite now andd hugs me tightly..
hear everything..
ma,i mish youuu a lott..




*u'll never be replace ma! :')





Al-Fatihah ~




*ohhh~
update entry neh nangeshnangesh..





oke,bye!

budak sh0mot sajeeee!





Assalamualaikum!
ohhhh~
tade nak update sangat lahhh..
saia tak sihat!
demam plus fluuu..




meh tengok budak sh0mot ;



kate munge munge kannn?
sooo wajib ade munge munge :)



hiks!
dah jadik budak sh0mey!   *jangan nak perasan lahhh kau ameyy oiii =.="





nak bagitau tu sajeeee..
len kali update lagi oke?





oke,bye!

Saturday, 20 August 2011

muke kamy same tak?






Assalamualaikum sume!
camat pagiii..
ohhh~awal pulak saia bangun hari neh..
hari neh niat nak pegi sunway or midvalley..



nak jalanjalan anddd carikkk bajuuu rayeee..
seee!
tau tau je dah nak rayee kan?
tak sabar nak raye..   *eksaited nak duet rayeee :D
oke oke!
back t0o da topic entry..
muke kamyyy same takkk?



malam tadi saia pegi men meriam buluh munge api kat tangga sebelah ruma saje..   *apartment lahhh..kau ade?
sape yang men munge apiii tu?
saia, cenx, nana anddd uncle yap..
alah!
munge apiii beli kat mydin jeee..
c nana neh tebiat tetibe nak men munge api..
tape tape..
saia teman oke..



meh tengok meh ;







meh mam munge api neh!
meh!
bagiii freee sajeee :DD


erk?
tak ready lagiii lah!
seee!
dah nampak muke terkejut!
cenx jaat!



meh tengok video saia nyanyi..
fine fine!
tetibe malam tadi saia jadik budak yang pelat    *sajeee nak dengki nana :D
saia takkk shomey macam awak awak sumeee



video





oke,bye!

Thursday, 18 August 2011

3 kuntum means..i love youuuu?i mish youuuu?i hate youuu?





malam neh update simple simple sajee..
tanak update berjela jela..
hehehe..
meh tengok..





i hate youuu kot =.="





munge hiduppp lah!
bukan munge plastik oke!





jeng jeng jeng..
saje nak bagi jantung rase dup dap dup dap..
tunggu next entry oke? :))





oke,bye!

Monday, 15 August 2011

✿ mungemunge haty ✿








hye hye..
malam neh tade nak update pape..
just nak bagitau pe yang saia pikir lagi tadi




  the value of love is measured after we lost it  



maksud saia kat sini lahhh kann..
hargailahhhh pasangan kite sebaik yang mungkin..
sebab bile die dah tade kat sisi kite..
baru kite dapat rase kesunyian tu..




oke oke..
tyme untuk tido..
mate pun dah ngantuk..
nite sume..

Assalamualaikum! 






oke,bye!

Friday, 12 August 2011

renduuuu zaman sekolah!





Assalamualaikum!
korunk sehat tak?
semoge sehatsehat lah saluu oke?



hari neh sume rumate saia balik..
then saia lak?
masih terperuk dalam bilik yang serba daif sederhana neh..
sambil ditemani oleh d0mo kesayangan saia..


seeee!dah mule merepek dah..
aisey!
berbalik pade tajuk entry malam neh lah kannn..
saia renduuu zamanzaman sekolah..
besh kottt tyme tu..
pegi sekolah cekgu amik depan ruma   *kau hade?non hadooo!
balik je lahhh yang naik bas..
nak jalan kaki pegi bustop tu dah lagi mencabar..


kene lalu kawasan yang banyak anjing..
kalau naseb bek,anjing tu diam je lahhh..
kalau tak?
singsing kain,thennnn lari lajulaju..   =.="
tyme tu dah rase macam atlet negare wey!
tambah lagi ngan badan yang skeleton kurus neh..
makin lahhh anjing tu terbayang tulang berlari..



hahaha..
motif p0st entry neh just nak cakap renduuu tyme sekolah sajeeeee!
nak tengok piXca?
bole sajeeeee..




f0rm six!
ta shantek,ta howt
btw saia de satu jeee lesung pipit T_T



f0rm six t0o..
science stream!
mase neh belah tikus!









oke,bye!

Thursday, 11 August 2011

choose to be single





Assalamualaikum sume!
korunk pose tak?
hari neh dah hari yang ke sebelas kite sume berpose..
pade kawankawan yang ade kt under water oversea tu,harap korunk bekbek je..
cam yang de kt aussie, japan, anddd lenlen lagiii..


okeoke..
back to0 da topic entry kali neh..
" ch0ose to be single" 
mesti de di kalangan korunk yang memilih untuk jadik single..
sebab?   =.="


- still terluke ngan kesah chenta mase mudemude dulu lahhh..
- nak concentrate kat study..
- lum jumpeee orang yang sesuai..



anddd banyak lagiii lah sebab yang korunk je tauuu nape korunk still nak single lagiii..
macam saia lahhh..   =.=




yang saia paling suke " no one can make you cry "



neh untuk kapelkapel yang tatau nak menghargai pasangan masingmasing







"kalau kita betul-betul sayangkan seseorang, lepaskan dia pergi, jangan kau halang dia, andai sudah tersurat dia milik kau, suatu masa nanti dia pasti balik pada kau walau sehebat manapun pengganti yang dia jumpa dan andai kau sayangkan sesuatu benda itu, jangan kau genggam dia terlampau kuat, bimbang ianya pecah didalam genggaman kau sndiri"







p/sLarilah hingga ke hujung dunia, berenanglah hingga ke dasar laut, terbanglah hingga langit ketujuh, kalau sudah jodoh, pasti bersatu jua






Mr. R ; nan dangsin-i nae insaeng-e waseo majimag-eulo doel huimang

Tuesday, 2 August 2011

ramadhan datang lagi! :)









Assalamualaikum sume..
ohhh~
terasa dah lame tak update entry..
renduuu rasenye..
imishyouuu belog!
hari neh dah hari kedua pose..
still oke lagi..
tapiii perut de munyik2 gak neh.. =.="
eheh..
sabar lahhh..


nanti tyme buke mam banyakbanyak..
macam semalam..
haaa!
sempena bulan p0se neh..
saia nak mintak maap banyakbanyak andai saia ade buad salah anddd silap..
samada memang sengaja atau tak sengaja..
saia mintak maap oke..
saia manusia yang tak sempurna..
ade buad salah anddd silap..



harap korunk maapkan lah ehhhh?
hiks!

marhaban yaa Ramadhan, pucuk selasih bertunas menjulang dahannya patah tolong betulkan, puasa Ramadhan kembali menjelang, salah dan khilaf mohon dimaafkan. Selamat Menunaikan Ibadah puasa


- daripada AmEy mungemunge -



oke, bye!