Thursday, 11 August 2011

choose to be single





Assalamualaikum sume!
korunk pose tak?
hari neh dah hari yang ke sebelas kite sume berpose..
pade kawankawan yang ade kt under water oversea tu,harap korunk bekbek je..
cam yang de kt aussie, japan, anddd lenlen lagiii..


okeoke..
back to0 da topic entry kali neh..
" ch0ose to be single" 
mesti de di kalangan korunk yang memilih untuk jadik single..
sebab?   =.="


- still terluke ngan kesah chenta mase mudemude dulu lahhh..
- nak concentrate kat study..
- lum jumpeee orang yang sesuai..



anddd banyak lagiii lah sebab yang korunk je tauuu nape korunk still nak single lagiii..
macam saia lahhh..   =.=




yang saia paling suke " no one can make you cry "



neh untuk kapelkapel yang tatau nak menghargai pasangan masingmasing







"kalau kita betul-betul sayangkan seseorang, lepaskan dia pergi, jangan kau halang dia, andai sudah tersurat dia milik kau, suatu masa nanti dia pasti balik pada kau walau sehebat manapun pengganti yang dia jumpa dan andai kau sayangkan sesuatu benda itu, jangan kau genggam dia terlampau kuat, bimbang ianya pecah didalam genggaman kau sndiri"







p/sLarilah hingga ke hujung dunia, berenanglah hingga ke dasar laut, terbanglah hingga langit ketujuh, kalau sudah jodoh, pasti bersatu jua






Mr. R ; nan dangsin-i nae insaeng-e waseo majimag-eulo doel huimang

2 comments:

  1. tau tape..bile hdp single,tayah nk pk mcm2 kannn? :))

    ReplyDelete