Wednesday, 28 September 2011

afrooo pun bole :DD



Assalamualaikum sume!
semalam pegi i-city..
pegi ngan rumate saia..
saje je pegi saneee sebab b0wink..
pegi pukul bape anddd balik pukul bape? 
biar lahhh kami sajeee yang tauuu..    *tapi memang balik lambat lahhh   =.=
dah dah..
tanak cite banyak banyak, nak letak piXca sajeee..



snap snap dulu :))


nek mende alah neh pusing pusing kattt i-city..
ciap ade laguuu anddd bole tukar tukar lagi lagu tuu
  *btw,gayat oke!try lahhh


snap again andd again


kuda pusing
terase sangat sangat sy0kkkk!
*biase lahhh~kanak kanak memang macam neh :DD


dari kanan ; saia, casey, naddy anddd nana


wif nana :)


addict wif pink :))


first tyme kottt snap sambil senyum nampak gigi  *salu buad mulot ikan sajeee :)


thanks nana sebab bagi saia baring kattt paha  *siyes ngantuk sangat sangat tyme neh =.="


spesel sikit piXca neh   *saia suke rambut afrooo! :DD








oke,bye!

Wednesday, 14 September 2011

kelas TAHANAN *kau ade? =.="





Assalamualaikum sume!
rase dah lameee tak update belog neh..
cian kau belog..
dah berhabuk dah..



fuh!fuh!fuh!     *tiup sawang labah labah
oke oke..
dah  bersih dah..
meh meh..
nak cite sal kelas tahanan yang dialami oleh pak guard saia   =.="



patutnye lepas last exam ari tuuu tak bole balik lagiii..
tapi memandangkan saia neh pelajar yang dengar kata ehem..
maka saia ngan sepantas kilat terus bergegas balik johor..
eheh..
saia kene balik awal lahhh..
nak kene kemas ruma sebab dah nak raye mase tu..
sape lagi nak kemas?
nak suh daddy anddd adik?
memang tak lah dieorg nak kemas..



tyme dah abis cuty tu, rumate cakap lecturer nak jumpe anddd nak alasan nape balik awal?
dalam haty ' abis lahhh aku,kne warning letter lah nanti T_T '
skali dah kene bebel panjang panjang plusss nangesh nangesh  *saia lahhh nangesh =.=
rupe rupenye kene kelas tahanan..
bukan 1 hariii oke,tapi 2 hariii ye kawan kawan  0.0
meh tengok kiteorang sume kene wat pe mase kelas tahanan ouh ha ;




kene kemas skill lab wey!   *kau ade?
harap je saia pakai shawl rainbow,tapiii kena kemas skill lab

kene lap sampai berkilat

ramai gakkk yang kene kelas tahanan neh :D


bertungkus lumus    *kamy wondergurl! :))

kemain ehhh you baby?
bergosip sakan! :p

tyme neh dah abis kemas


kerjasama wey!
s0o cepat ciap :)






tobat tanak kene kelas tahanan lagiii..
serik tauuu..






oke,bye!

Thursday, 8 September 2011

hantaran??







Assalamualaikum sume!
hiks!
tadi ngah study online..
tengok tengok rumate saia de post sal neh..
meh tengok meh ; 






Nilai Hantaran Kahwin Mengikut Harga Purata Terkini dan Status Pelajaran di Seluruh Malaysia :-

UPSR, PMR/SRP : RM1,000 - RM3,000
SPM : RM3,000 - RM8,000
STPM/DIPLOMA : RM8,000 - RM12,000

DEGREE : RM12,000 - RM15,000
2ND DEGREE/MASTER : RM15,000 - RM20,000
PHD : RM20,000 - RM30,000







* korunk kat status maneeeee?









oke,bye!

Wednesday, 7 September 2011

hepy besday my bfF *iloveyouuuu :)




Assalamualaikum!
sume sehat tak?
harap harap sehat lahhh yeee..
oke oke..
atceli hari neh besday my bff yg ke-21



saia sengaje tanak wish awal awal..
hiks!
nak jadi yang paling last skali wish kat dieee..
cepat lahhh kul 12 =.="


iloveyouuu babe :)



neh de laguuu untuk youuu sayangs :)




saeng-il chu-ka ham-ni-da
saeng-il chu-ka ham-ni-da
ji-gu-e-seo u-ju-e-seo
je-il sa-rang-ham-ni-da


kkot-ppo-da deo gop-kke
byeol-bo-da deo bal-kke
sa-ja-bo-da yong-gam-ha-ge
hae-pi-beo-seu-de-i tu-yu
(happy birthday to you) happy birthday to you

saeng-il chu-ka ham-ni-da
saeng-il chu-ka ham-ni-da
kkot-tta-un nae-chin-gu-ya

gul-go-git-kke sa-ra-yo


saeng-il chu-ka ham-ni-da
saeng-il chu-ka ham-ni-da

ji-gu-e-seo u-ju-e-seo
je-il sa-rang-ham-ni-da


kkot-ppo-da deo gop-kke
byeol-bo-da deo bal-kke
sa-ja-bo-da yong-gam-ha-ge
hae-pi-beol-seu-de-i tu-yu
happy birthday to you

saeng-il chu-ka ham-ni-da
saeng-il chu-ka ham-ni-da
kal-kka-teun nae-chin-gu-ya
pom-na-ge sa-se-yo
beol-ga-teun nae-chin-gu-ya
tok-sso-myeo sa-ra-yo


chu-ka hae-yo
chu-ka hae-yo
saeng-il chu-ka hae 




semoge u berjaye didunia anddd akhirattt..
i sayang youuu..
thanks sebab u salu de kat sisi i tyme i hepy andd sedih..
thanks a lottt babe..



*nanti i datang tg. malim,i blanje u mam oke?









oke,bye!

Saturday, 3 September 2011

webbie rayeee :)




Assalamualaikum sume..
tade nak merepak meraban macam salu..
entry kali neh nak letak piXca sajeee   *tak larat nak tulis panjangpanjang,baruuu balik menghabiskan duet rayeee  T_T
neh webbie 1 jam sebelum nak pegi open house kawan bek saia   *azfar!thanks jemput aku! :)




ye!awak lahhh..

ohhh~
bahuluuu :)

pipi kembung   *bole gtu?

15 minit sebelum pegi

ouh!
oke,bye!   *tuan ruma open house dah sampai kat depan ruma..
thanks azfar,sebab kau amik akuuu kat ruma..   *terharuu T_T








oke,bye!