Wednesday, 14 September 2011

kelas TAHANAN *kau ade? =.="





Assalamualaikum sume!
rase dah lameee tak update belog neh..
cian kau belog..
dah berhabuk dah..



fuh!fuh!fuh!     *tiup sawang labah labah
oke oke..
dah  bersih dah..
meh meh..
nak cite sal kelas tahanan yang dialami oleh pak guard saia   =.="



patutnye lepas last exam ari tuuu tak bole balik lagiii..
tapi memandangkan saia neh pelajar yang dengar kata ehem..
maka saia ngan sepantas kilat terus bergegas balik johor..
eheh..
saia kene balik awal lahhh..
nak kene kemas ruma sebab dah nak raye mase tu..
sape lagi nak kemas?
nak suh daddy anddd adik?
memang tak lah dieorg nak kemas..



tyme dah abis cuty tu, rumate cakap lecturer nak jumpe anddd nak alasan nape balik awal?
dalam haty ' abis lahhh aku,kne warning letter lah nanti T_T '
skali dah kene bebel panjang panjang plusss nangesh nangesh  *saia lahhh nangesh =.=
rupe rupenye kene kelas tahanan..
bukan 1 hariii oke,tapi 2 hariii ye kawan kawan  0.0
meh tengok kiteorang sume kene wat pe mase kelas tahanan ouh ha ;




kene kemas skill lab wey!   *kau ade?
harap je saia pakai shawl rainbow,tapiii kena kemas skill lab

kene lap sampai berkilat

ramai gakkk yang kene kelas tahanan neh :D


bertungkus lumus    *kamy wondergurl! :))

kemain ehhh you baby?
bergosip sakan! :p

tyme neh dah abis kemas


kerjasama wey!
s0o cepat ciap :)






tobat tanak kene kelas tahanan lagiii..
serik tauuu..






oke,bye!

No comments:

Post a Comment