Wednesday, 30 November 2011

pudar. ohh~ pudar. .




Tande cinte makin pudar


♥ Malas angkat telefon..

♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..

♥ Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!

♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
♥ Mula menggelakkan diri dari bejumpa..
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..

♥ Bila dah janji date, tapi lupa nak datang.alasan lapuk diberi.lupa larr.tertido
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..

♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
♥ Taip sms pun pendek2 jer..
♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.'
.masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!

♥ Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak..
♥ Dah jumpa parent pun alasan banyak,nak cakap hal “kahwin” kejap ja dia
tukar topik..
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..


♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!

♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. 

rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
♥ Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp
sekarang dah terbalik..
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat 
panas..










oke, bye!

Saturday, 26 November 2011

ekspo pertanian.

Assalamualaikum sume. hiks! amey still dalam mOod cuti lagi. maklum lah, time time macam neh lah nak berehat puas puas. sebab? abis cuti neh nanti amey ade running assessment week. nebes lah. doakan amey oke wahai kawan kawan =.="


berbalik pade tajuk entry amey malam neh. amey nak cite sal ekspo pertanian kat area kluang. tadi amey pegi ngan daddy and adik amey. daddy amey nak pegi sebab die nak cari barang untuk luaskan lagi ternakan kambing die *kakak doakan kambing daddy akan bertambah tambah, amin~*. ekspo neh start 25 november sampai 28 november. so korunk yang mane dekat tu datang lah. meh tengok meh.



jabatan pertanian johor
masuk masuk terus nampak neh
*teka berat, if betul dapat hadiah
part kelapa sawit :))
daddy saia :)
part ternakan kambing pulak
daddy anddd adik saia :))
part mesin pulak

baru jalan half way, pamplet dalam handbag dah  full.
thanks daddy sebab penuhkan handbag kakak =.=
kucing neh shOmey *_*
rabbit neh bulu die ohsem *awesome*
my only lil bro :)
rabbit neh besar
*nak buad bantal bole?
neh adik beradik kambing ternakan daddy saia :DD
lil bro cakap ; lembu belakang neh besar sangat, takut akuuu  O.O"
*tapi memang besar pun.

tengok tangan, kiri kanan full
thanks adik sebab pegangkan barang barang kakak :) *ringan sikit
neh pamplet yang berjaya daddy saia kumpul, SIKIT kan?
*daddy ingat neh contest kumpul dan menang ke? =.="



# penat hangout ngan daddy and my lil bro. balik balik je kepale terus caket. maklum lah. panas terik time tu. plus pagi tu tak mam pape pun. by the way, thanks eh daddy sebab belanje barang makeup kakak yang murah tu *4OO hengget abis untuk makeup, kena bebel dengan daddy. tahun depan baru kakak mintak lagi :DD *



oke, bye!

Thursday, 17 November 2011

spontaneous thursday!



Orang ada cakap. Kalau pening dalam memilih antara 2 kekasih, pilihlah yang ke-2, kerana, jika kamu betul-betul cintakan yang pertama, tak akan timbul yang ke-2!  *thinking =.="





# yeke? pokok pangkal nye hati. kalau betul sayang takan pernah curang pun. kan kan?





oke, bye!

Sunday, 13 November 2011

SPM?gud luck adik! :)





sOk adik saia SPM..
adOy!
risau sebab saia tade kat ruma nak prepare bekpes untuk die..




adik!
SPM buad leklok oke?
akak tauuu kauu pandai..
kau mesti bole punye!
nanti akak bawak kauuu pegi Langkawi ehhh?
tunggu aku cuty sem bole?   :)
tapi exam neh kena struggle lah ehh?



my only lil bro :)





oke, bye!

Saturday, 5 November 2011

first dOodle!





pehhh!
tatau nak kate ape dah..
haha..
baru sajeee berjaye buad dOodle..
dalam mase yang same baru belajar gak buad dOodle neh   *terharu T_T
sume neh amik mase satu hari yeee   *diulangi satu hari  O.O


tade lah shantek mane pun..
tapi puas aty gak lahhh bagi orang cam saia yang baru belajar neh :))
dOodle neh cam cacat sikit   *maklum lahhhh baru belajar :D



oke, bye!