Saturday, 26 November 2011

ekspo pertanian.

Assalamualaikum sume. hiks! amey still dalam mOod cuti lagi. maklum lah, time time macam neh lah nak berehat puas puas. sebab? abis cuti neh nanti amey ade running assessment week. nebes lah. doakan amey oke wahai kawan kawan =.="


berbalik pade tajuk entry amey malam neh. amey nak cite sal ekspo pertanian kat area kluang. tadi amey pegi ngan daddy and adik amey. daddy amey nak pegi sebab die nak cari barang untuk luaskan lagi ternakan kambing die *kakak doakan kambing daddy akan bertambah tambah, amin~*. ekspo neh start 25 november sampai 28 november. so korunk yang mane dekat tu datang lah. meh tengok meh.



jabatan pertanian johor
masuk masuk terus nampak neh
*teka berat, if betul dapat hadiah
part kelapa sawit :))
daddy saia :)
part ternakan kambing pulak
daddy anddd adik saia :))
part mesin pulak

baru jalan half way, pamplet dalam handbag dah  full.
thanks daddy sebab penuhkan handbag kakak =.=
kucing neh shOmey *_*
rabbit neh bulu die ohsem *awesome*
my only lil bro :)
rabbit neh besar
*nak buad bantal bole?
neh adik beradik kambing ternakan daddy saia :DD
lil bro cakap ; lembu belakang neh besar sangat, takut akuuu  O.O"
*tapi memang besar pun.

tengok tangan, kiri kanan full
thanks adik sebab pegangkan barang barang kakak :) *ringan sikit
neh pamplet yang berjaya daddy saia kumpul, SIKIT kan?
*daddy ingat neh contest kumpul dan menang ke? =.="



# penat hangout ngan daddy and my lil bro. balik balik je kepale terus caket. maklum lah. panas terik time tu. plus pagi tu tak mam pape pun. by the way, thanks eh daddy sebab belanje barang makeup kakak yang murah tu *4OO hengget abis untuk makeup, kena bebel dengan daddy. tahun depan baru kakak mintak lagi :DD *



oke, bye!

No comments:

Post a Comment