Thursday, 1 December 2011

alhamdulillah~






Assalamualaikum! ohhh~ hati terase sangat sangat sangat lapang. sebab? RA a.k.a Running Assessment dah pun settle tadi. kite kena buad sebarang procedure yang clinical instructor suruh buad. hiks! saia dapat procedure nebulizer. Alhamdulillah saia dapat buad. haha. even time tu Allah je yang tau betape nebes nye saia. tangan pun menggigil gigil.

thanks pade pakcik bed 15 wad 6 yang bagi kerjasame pada saia. semoga pakcik cepat sembuh yeee daripada operation tersebut. ohhh~ sebelum saia terlupe. tadi jugak saia tengok 2 post office mortem. diulangi POST MORTEM yeeee. first time tengok. takut jugak sebab kot kot tetibe saia pengsan ke ape ke kan. alhamdulillah saia tak pengsan :)

tujuan buad post mortem tu sebab kite nak tau punca punca seseorang tu meninggal kenape? selalunye post mortem neh buad bile jadik kes polis. macam kes mati mengejut ke, kes bunuh ke. lebih kurang macam tu lah. tapi yang tadi kes mati mengejut and kemalangan jalan raye. semoge mereka ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman. aminnn~



oke, bye!

No comments:

Post a Comment