Tuesday, 27 December 2011

asal rajin sangat neh?



   Assalamualaikum sume. update belog sambil tengok masterchef malaysia and makan ayam kepci (kfc). bile cuti neh lah baru dapat makan banyak banyak suke suke hati aku. hehe. bile balik hostel, makanan pun kena catu. maklumlah. dah name pun student kan? 

    tadi after solat maghrib, tetibe pasaan rajin tu datang meluap luap  *amboi ayat!*. bukak friged tengok ape yang bole saia buad untuk hilangkan rase boring tu. tengok tengok ade udang belum siang lagi. lepas tu fikir fikir, siang udang neh siap siap bagus jugak. tade lah esok terconggok conggok kat dapur tu siang udang kan.

   15 minit baru siap siang sume. banyak pulak udang tu daddy saia beli. hee. tape tape. eh eh? udang dah siap siang. udang tu esok nak masak ape yee? adik suggest udang tu masak sambal tumis. oke deal sebab dah lame die tak makan sambal tumis udang.


sumber ; en. gOogle
esok nak masak menu neh! :))


oke, bye!

No comments:

Post a Comment