Monday, 12 December 2011

jangan nak mengelitis sangat!

   Assalamualaikum! hiks! malam malam macam neh rase nak marah pun ade. rase macam nak maki pun ade. tapi bole sabar lagi.sebab? biar saia and kawan saia saje yang tauuu. firstly *speaking pulak*, nak cakap pada awak, and awak. eh eh? kite tak kacau life awak kot, awak jangan lah kacau life saia. saia update status kat muke buke tu tak bermaksud saia tuju kat awak. ade hutak kan? ish! pikir lah. 


   kau neh asal aku update je kau rase macam aku tuju kat kau *kan dah marah!*. kat sini dah nampak dah kebodohan kau yeee!. yang kau nak terase tu asal? sape makan cili terase lah pedasnye. agak nye kau memang buad salah kot?  *agak agak je lah*. aku hepy dengan life aku sekarang. plus aku dah ade Mr. right aku neh hah. aku tak kacau sape sape pun oke?. dah kau jangan bising bising lagi!








oke, bye!

4 comments:

  1. haha tawuu takpe fb kita dia plak sbok kan kan . hehe

    ReplyDelete
  2. athirah's ; tau tape. haish! nk nk pulak kite update pape kt fb or belog, then die ckp kite update pasal die pulak. hey! tade mase nak ckp pasal die. :|

    ReplyDelete