Sunday, 11 December 2011

renovation :)

   Assalamualaikum. 3 jam sebelum neh, saia privatekan belog. sebab? nak renovation belog neh haa. die pun nak gak tukar baju ape sume kan. tukar header baru. letak dOodle doOdle yang shOmey shOmey. dulu background saia munge munge. tapi sekarang pOlka dOt pink *pink tu wajib*. apatah lagi header yang zaman batu tu saia dah tukar dengan header baru. 


   Lega hati sebab dah buat renovation sikit. nak buad renovation banyak banyak kena tunggu cuti sem neh. ohhh~. posting hanya tinggal 1 minggu saje. kemain eksaited nak abis posting. hehe. abis posting, maka cuti sem pun bermula. tak sabar nak balik johor. hiks! nak jumpe daddy and adik. sotOng yang daddy suh beli mase pegi lumut pun dah ade. tinggal nak masak sajeee.   *balik neh nanti nak hangout ngan adik*

2 comments: