Friday, 9 March 2012

woman's day!

update laju laju!
sebab mate dah ngantukkk =.=
tadi kat kolej ade sambutan Woman's day.
tema purple.

take a lOok  *tekan piXca untuk gambar gajah*

purple bebeh! :)
with yatt :)
with cik nana yang kat tengah tu anddd cik fara  *skirt saia same ngan cik fara ^^*
dari kiri ; kak aty, saia, cherry andd last fara.
dari kiri ; saia, fara, naddy, casey, cherry and nana.
sesi decorate cupcakes.
classmate saia.




oke oke. tu je.



oke, bye!

Tuesday, 6 March 2012

Lamborghini Aventador J *yang latest kalau tak silap*

   Assalamualaikum sume! aiyaaa! dah lame tak update belog si munge munge neh haa. dah berhabuk kot. hehe. busy sikit. dah dah. mase Geneva motor show 2012, automobil Lamborghini pamerkan kereta terbaru dieorang iaitu Lamborghine Aventador J. kire neh yang latest lah. kereta neh kelajuan maksimum die 300 Km/J dengan 700 kuasa kuda dijual dengan harga 2.1 juta Euro. dah lah laju. memang sah lah harge pun mahal. dapat neh sebuah jadik hantaran pun dah cukup dah. *berangan sikit tape kot. hehe* #tekan piXca untuk gambar gajah#

idaman kalbu 
tengok dari belakang pun dah mengancam T_T
tempat duduk yang exclusive
smart je tulisan lamborghini neh.







oke, bye!