Tuesday, 6 March 2012

Lamborghini Aventador J *yang latest kalau tak silap*

   Assalamualaikum sume! aiyaaa! dah lame tak update belog si munge munge neh haa. dah berhabuk kot. hehe. busy sikit. dah dah. mase Geneva motor show 2012, automobil Lamborghini pamerkan kereta terbaru dieorang iaitu Lamborghine Aventador J. kire neh yang latest lah. kereta neh kelajuan maksimum die 300 Km/J dengan 700 kuasa kuda dijual dengan harga 2.1 juta Euro. dah lah laju. memang sah lah harge pun mahal. dapat neh sebuah jadik hantaran pun dah cukup dah. *berangan sikit tape kot. hehe* #tekan piXca untuk gambar gajah#

idaman kalbu 
tengok dari belakang pun dah mengancam T_T
tempat duduk yang exclusive
smart je tulisan lamborghini neh.







oke, bye!

1 comment:

  1. hye awak jom join segmen first saya dan bff saya..

    http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html

    ReplyDelete