Saturday, 25 August 2012

2 tahun. sebak, sedih. tuhan je yang tahu.






     Assalamualaikum semua. awak awak semua sehat tak? btw malam neh menaip sambil menangis. hari neh. genap 2 tahun arwah mama meninggal. sebak sangat sangat sangat. T_T. oke. dah tak mampu nak taip lagi.


Al - Fatihah


     
# kakak sayang mama :') #



kbai.

Tuesday, 21 August 2012

entry hari rayaaa. rayaa. raya!



dalam kelas.
neh lah keje akuuu. 



   Assalamualaikum semuaaaa! selamat hari raya uolls! ngeh. korang sehat tak? hopely sehat lah ye. mintak mintak korang bertambah gemok maklum lah. dah raya kan? mesti korang sebat semua makanan. HAHAHA *gelak jahat*. ehem! oke oke. balik pada tajuk entry. tahun neh macam tak meriah. btw memang tak meriah sebab raya neh tahun ke-2 tanpa mama. cuba korang kat tempat aku. haa~ mesti pagi raya nangesh. *pengalaman*. tapi aku tau. aku kuad. yee. aku kuad! macam rimau. aum! -.-

   Well. macam biasa. aku yang kemas ruma. bertungkus lumus decorate ruma. sampai jatuh jatuh kerusi. *saket tahu!*. tape lah. as long ruma aku berkemas. hehe. tema baju raya tahun neh wane purple and blackkk. decide tahun neh pakai jubah. *rasa comel jeee*. haha. sila tampar aku. tahun neh pendapatan aku dari segi duet raya macam dah kurang je. kenapa? why? WHY? ai muda lagi lah. please bagi. ehem! eh? better aku stop sebab entry aku macam dah ke laut. diulangi. dah ke laut yee! dem! selit sikit pixca rayee. Selamat Hari Raya semua! tekan pixca untuk gambar gajah.


Selamat Hari Raya.
maaf zahir dan batin.

p/s ; sape sape yang drive tu. please drive elok elok. jangan nak cepat sampai je. haih~
kang beraya lah korang kat hospital tu.




kbai!

Sunday, 12 August 2012

ape motif?







   Assalamualaikum semua. ehem! siapa tak puasa hari neh? sila angkat baju tangan. since hari neh aku rajin sangat sangat sangat update entry. sedangkan esok final exam sudah bermula *ayat skema*. yee. mood nak study tak muncul lagi. astaghfirullah alhazim. kenapa mesti macam neh? why? WHY? -.-

   jadual untuk esok dan lusa, osce *sile sebut oski*. osce atau lebih dikenali dengan ujian amali. sekarang neh memang tak rase nebes. cuba kalau dah masuk kat dalam bilik kuarantin. haa~ mule lah rase macam nak terkencing. asik nak pergi tandas je. jantung pulak dup dap dup dap. kemain lagi degup kencang. macam kena kejar anjing. hari rabu pulak subjek Nursing science VIII ( community health nursing, gerontology and environmental health ). wish me luck! :)


# hati tak tenang. gara gara tiket raye nak balik johor dah habis. yang ade raye ke-2. aku tanak raye kat KL neh T_T #



* mintak mintak kete kawan adik tu ade kosong. aminnnn~ *



kbai!

strenght.





Don't ever let a guy build you up with words. because the higher you are, the harder you fall.

sometimes you just have to smile. pretend that everything's okay. hold back the tears and walk away.

sometimes we have to fight for what we love and care about. but sometimes we have to have strenght to let it go.



kbai!

Saturday, 11 August 2012

belog berwajah baru.

 

   
    Assalamualaikum. selamat berpuasa. dah lame tak kemas belog. so hari neh tukar background die. gadget gadget pun banyak yang dah tukar. and then letak yang baru. contoh macam gadget untuk twitter tu. plus dah susun kemas kemas. sebab sebelum neh nampak macam serabut. ohh~ bytheway, background belog dah same dengan background twitter! *eksaited kemain*. ehem! eh? kena out dulu. nak beli makanan untuk berbuka kejap lagi. kang lambat habis pulak. 



# selamat berbuka puasa.

   
kbai!