Sunday, 12 August 2012

ape motif?







   Assalamualaikum semua. ehem! siapa tak puasa hari neh? sila angkat baju tangan. since hari neh aku rajin sangat sangat sangat update entry. sedangkan esok final exam sudah bermula *ayat skema*. yee. mood nak study tak muncul lagi. astaghfirullah alhazim. kenapa mesti macam neh? why? WHY? -.-

   jadual untuk esok dan lusa, osce *sile sebut oski*. osce atau lebih dikenali dengan ujian amali. sekarang neh memang tak rase nebes. cuba kalau dah masuk kat dalam bilik kuarantin. haa~ mule lah rase macam nak terkencing. asik nak pergi tandas je. jantung pulak dup dap dup dap. kemain lagi degup kencang. macam kena kejar anjing. hari rabu pulak subjek Nursing science VIII ( community health nursing, gerontology and environmental health ). wish me luck! :)


# hati tak tenang. gara gara tiket raye nak balik johor dah habis. yang ade raye ke-2. aku tanak raye kat KL neh T_T #



* mintak mintak kete kawan adik tu ade kosong. aminnnn~ *



kbai!

2 comments:

  1. Good Luck!

    Salam perkenalan.Jumpa kt SB td..Salam Aidilfitri.

    ReplyDelete