Monday, 16 June 2014

Our solemnization *random picture*





    Assalamualaikum semuaaaa! Lame dah tak jengah belog neh. Bersawang ala bagai. Nasib tade tikus ape semua. Hikhik. Okayyy nak dipendekkan cerita lah kan. 7/6/2014 ari tu aku telah selamat nikah ngan tunang tersayang. Alhamdulillah. Majlis berjalan dengan lancar. Sempat amik gambar neh dekat kawan kawan sajeee. Yang official dari photographer still tak dapat lagi. Bile dah dapat nanti aku review balik okayy.

selepas nikah.

my husband, my superhero, semuaaaa lah katekan.

pelamin and barang barang hantaran.
barang hantaran utk lelaki ; sireh junjung, buku ilmiah, coklat, cookies, jam tangan, perfume and buah buahan.
barang hantaran utk perempuan ; sireh junjung, jam tangan, cookies, handbang and mixer.






lil bro. kesayangan aku neh.

with bff, fara. die neh jugak pengapit aku. hikhik.

with bff jugak, conny. die neh bridesmaid aku. ^^

with them. <3

neh hudaaaaa dr shah alam. patut die jadik bridesmaid aku, tp die kena kerja. its okay biee, asalkan u dtg so i tak majuk ngan u. eheh.


yg pegang bunga tu classmate aku, pgl die cherry. sanggup dtg naik bas dr sunway. mlm sebelum majlis tu die duty night shift, after abis kerja terus gerak pegi johor ngan boyfriends die, momo. cherry, akak terharu gileee okay. :') *kawin nnt jgn lupe jemput akak okay*


Cukup sampai sini aku belanja gambar kawin. Nanti aku belanja lagi okayy. 
bye.



1 comment: